Apr 11, 2019

Vil du vide mere om artrose (slidgigt) i hoften?

I denne podcast fra Gigtforeningen får du svar på en lang række af nogle af de hyppigste spørgsmål, der opstår, når man lever med artrose i hoften.

Hør professor og ortopædkirurg Anders Troelsen fortælle, hvordan artrose eller slidgigt i hoften opstår, hvad man selv kan gøre for at lindre smerterne, og hvornår operation er den eneste udvej.

Podcasten er en del af Gigtforeningens serie Kend din gigt, som giver dig og dine pårørende viden om en lang række forskellige gigtsygdomme.