Preview Mode Links will not work in preview mode

I denne podcast giver Gigtforeningen dig viden om livet med gigt. I podcastepisoderne ”Mig og min gigt” kan du lytte til personlige fortællinger om hvordan det er at leve med en gigtsygdom. I episoderne”Kend din gigt” kan du få svar på spørgsmål om symptomer, behandlingsmuligheder og fremtidsudsigt for forskellige gigtsygdomme fra nogle af landets førende læger og forskere. I "Mig & mit dilemma" diskuterer et panel af kendte danskere små og store hverdagsdilemmaer, som mennesker med gigt og deres pårørende har indsendt.

Apr 11, 2019

Vil du vide mere om artrose (slidgigt) i knæene?

I denne podcast fra Gigtforeningen får du svar på en lang række af nogle af de hyppigste spørgsmål, der opstår, når man lever med artrose i det ene eller begge knæ.

Hør professor og ortopædkirurg Anders Troelsen fortælle, hvordan artrose eller slidgigt i knæene opstår, hvad man selv kan gøre for at lindre smerterne, og hvornår operation er den eneste udvej.

Podcasten er en del af Gigtforeningens serie Kend din gigt, som giver dig og dine pårørende viden om en lang række forskellige gigtsygdomme.