Apr 11, 2019

Vil du vide mere om spinalstenose?

I denne podcast fra Gigtforeningen får du svar på en lang række af de spørgsmål, der kan melde sig, når man lider af rygsygdommen spinalstenose.

Hør professor og reumatolog Berit Schiøttz-Christensen dele ud af sin store viden på området. I samtalen fortæller hun blandt andet, hvad spinalstenose skyldes, hvilke behandlingsmuligheder, der er, og hvad man selv kan gøre for at lindre smerterne.

Podcasten er en del af Gigtforeningens serie Kend din gigt, der gør dig klogere på en række forskellige gigtsygdomme.