Nov 24, 2017

Caroline Falkenberg er 40 år og har den sjældne gigtsygdom lupus/SLE, som cirka 1.800 danskere lider af. Hun nægter kun at være syg – hun vil bare have et liv. Derfor passer hun både et fleksjob og er frivillig på det lokale bibliotek. Du kan lytte med, når hun fortæller som sit liv i denne episode af Mig og min gigt – en del af Klog på Gigt, Gigtforeningens podcast. På www.gigtforeningen.dk/caroline kan du læse mere om Caroline.

Tak til netradioen Den2Radio for sparring i forbindelse med udsendelsen.