May 7, 2018

Allan Frøstrup er 37 år og har morbus Bechterew (rygsøjlegigt). Smerterne begynder allerede i 2013, da han lige er blevet far til sønnen Tristan. Det gør ondt, når han holder sin lille søn i armene, og når han passer sit job som sømand. Allan bliver sygemeldt fra sit arbejde og går i land. Her starter en ny kamp – både med systemet, med ham selv og med kroppen.

Du kan lytte med, når han fortæller som sit liv i denne episode af Mig og min gigt – en del af Klog på Gigt, Gigtforeningens podcast. På www.gigtforeningen.dk/allan kan du læse mere om Allan.