Preview Mode Links will not work in preview mode

I denne podcast giver Gigtforeningen dig viden om livet med gigt. I podcastepisoderne ”Mig og min gigt” kan du lytte til personlige fortællinger om hvordan det er at leve med en gigtsygdom. I episoderne”Kend din gigt” kan du få svar på spørgsmål om symptomer, behandlingsmuligheder og fremtidsudsigt for forskellige gigtsygdomme fra nogle af landets førende læger og forskere. I "Mig & mit dilemma" diskuterer et panel af kendte danskere små og store hverdagsdilemmaer, som mennesker med gigt og deres pårørende har indsendt.

May 7, 2018

Allan Frøstrup er 37 år og har morbus Bechterew (rygsøjlegigt). Smerterne begynder allerede i 2013, da han lige er blevet far til sønnen Tristan. Det gør ondt, når han holder sin lille søn i armene, og når han passer sit job som sømand. Allan bliver sygemeldt fra sit arbejde og går i land. Her starter en ny kamp – både med systemet, med ham selv og med kroppen.

Du kan lytte med, når han fortæller som sit liv i denne episode af Mig og min gigt – en del af Klog på Gigt, Gigtforeningens podcast. På www.gigtforeningen.dk/allan kan du læse mere om Allan.

Udsendelsen er tilrettelagt af Alice Sprotte.