Dec 1, 2017

Laura Klein kender ikke nogen, der fejler det samme som hende. Hun er 27 år og fik som 15-årig den meget sjældne gigtsygdom CRMO: Chronic recurrent multifocal osteomyelitis. Eller på dansk: kronisk ikke-bakteriel knoglebetændelse. Det er en sygdom, som kun rammer én ud af en million. Sygdommen fik Lauras kraveben til at vokse og gøre sindssygt ondt. Men hun kaldte det ikke gigt dengang. For gigt er jo noget, kun gamle mennesker får. Laura havde nemlig lige fået briller og bøjle, og det her var endnu en ting, der gjorde hende anderledes. Du kan lytte med, når hun fortæller som sit liv i denne episode af Mig og min gigt – en del af Klog på Gigt, Gigtforeningens podcast. På www.gigtforeningen.dk/laura kan du læse mere om Laura.

Tak til netradioen Den2Radio for sparring i forbindelse med udsendelsen.