May 7, 2018

Arthur Sørensen er 75 år og har ondt i flere led og muskler. Nogle af smerterne diagnosticeret – andre er ikke. Det kan godt frustrere ham, at det tager så lang tid at få en diagnose. Man kan ikke se på Arthur, at han har smerter, og han lever da også et meget aktivt liv med en masse praktiske projekter – blandt andet i sit lille maskinværksted.
Du kan lytte med, når han fortæller som sit liv i denne episode af Mig og min gigt – en del af Klog på Gigt, Gigtforeningens podcast. På www.gigtforeningen.dk/arthur kan du læse mere om Arthur.