Preview Mode Links will not work in preview mode

I denne podcast giver Gigtforeningen dig viden om livet med gigt. I podcastepisoderne ”Mig og min gigt” kan du lytte til personlige fortællinger om hvordan det er at leve med en gigtsygdom. I episoderne”Kend din gigt” kan du få svar på spørgsmål om symptomer, behandlingsmuligheder og fremtidsudsigt for forskellige gigtsygdomme fra nogle af landets førende læger og forskere. I "Mig & mit dilemma" diskuterer et panel af kendte danskere små og store hverdagsdilemmaer, som mennesker med gigt og deres pårørende har indsendt.

May 7, 2018

Thomas Jensen er 27 år og har psoriasisgigt, der er en inflammatorisk, autoimmun gigtsygdom, der giver betændelse i leddene. For otte år siden er han sporty ung mand, der både løber og spiller badminton med sine venner. Men han må opgive sporten, da han på grund af gigt og smerter får svært ved at gå. Thomas finder nye interesser og venner online. Han er gamer, hvilket betyder at han spiller computerspil mange timer dagligt. Her kan han løbe stærkt og besejre modstanderen, og det betyder meget for ham at være god til noget. Men computerspil handler også om venskaber - og han har mødt flere af sine medspillere uden for computerspillet.
Du kan lytte med, når han fortæller som sit liv i denne episode af Mig og min gigt – en del af Klog på Gigt, Gigtforeningens podcast. På www.gigtforeningen.dk/thomas kan du læse mere om Thomas.

Udsendelsen er tilrettelagt af Alice Sprotte.