Preview Mode Links will not work in preview mode

I denne podcast giver Gigtforeningen dig viden om livet med gigt. I podcastepisoderne ”Mig og min gigt” kan du lytte til personlige fortællinger om hvordan det er at leve med en gigtsygdom. I episoderne”Kend din gigt” kan du få svar på spørgsmål om symptomer, behandlingsmuligheder og fremtidsudsigt for forskellige gigtsygdomme fra nogle af landets førende læger og forskere. I "Mig & mit dilemma" diskuterer et panel af kendte danskere små og store hverdagsdilemmaer, som mennesker med gigt og deres pårørende har indsendt.

Jun 19, 2018

  • Emma skal snart til en jobsamtale. Hvornår skal hun fortælle, at hun har leddegigt?
  • Anders har rygsøjlegigt. En af kollegerne kommer altid med friske bemærkninger, når Anders må gå tidligt hjem på grund af træthed og smerter.
  • Chefen for en ung kvinde med gigt synes, det kniber med kollegernes tolerance, når kvinden i perioder har meget fravær.
  • Sophie er arkitektstuderende og har fået tilbud om at komme i praktik i Sydney. Men det kommer til at gå ud over behandlingen af hendes gigt.

I forsommeren 2018 turnerede Gigtforeningen rundt i Danmark med fire dilemmashows om livet med gigt.
Her diskuterede et panel af fire kendte danskere et udpluk af de små og store hverdagsdilemmaer, som mennesker med gigt har delt med Gigtforeningen. Målet var at øge forståelsen for, hvordan det er at leve med gigt. I panelet sad tv-vært Hans Pilgaard, iværksætter og tv-vært Emil Thorup og på skift skuespiller Anne Sofie Espersen og blogger og debattør Gitte Hornshøj. Vært for showet var journalist Abdel Aziz Mahmoud.