Preview Mode Links will not work in preview mode

I denne podcast giver Gigtforeningen dig viden om livet med gigt. I podcastepisoderne ”Mig og min gigt” kan du lytte til personlige fortællinger om hvordan det er at leve med en gigtsygdom. I episoderne”Kend din gigt” kan du få svar på spørgsmål om symptomer, behandlingsmuligheder og fremtidsudsigt for forskellige gigtsygdomme fra nogle af landets førende læger og forskere. I "Mig & mit dilemma" diskuterer et panel af kendte danskere små og store hverdagsdilemmaer, som mennesker med gigt og deres pårørende har indsendt.

May 7, 2018

Arthur Sørensen er 75 år og har ondt i flere led og muskler. Nogle af smerterne diagnosticeret – andre er ikke. Det kan godt frustrere ham, at det tager så lang tid at få en diagnose. Man kan ikke se på Arthur, at han har smerter, og han lever da også et meget aktivt liv med en masse praktiske projekter – blandt andet i sit lille maskinværksted.
Du kan lytte med, når han fortæller som sit liv i denne episode af Mig og min gigt – en del af Klog på Gigt, Gigtforeningens podcast. På www.gigtforeningen.dk/arthur kan du læse mere om Arthur.
Udsendelsen er tilrettelagt af Alice Sprotte.